z46h1 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Cześć od jakiegoś czasu mam problem z wyświetlaczem. Wszystko zaczęło się od tego, kiedy pisałem na messangerze wiadomość i tło wiadomości zwiesiło mi się w telefonie. Co bym nie miał włączonego to cały czas widziałem przezroczyste okno messengera. Tak więc zrobiłem reset telefonu, ku memu ździwieniu telefon przy bootowaniu nadal miał widoczne przezroczyste okno messengera. Nie wiedziałem co zrobić i położyłem się spać. Następnego dnia przezroczyste okno messengera zniknęło, ale na 3/4 wyświetlacza jest przyciemnione oraz widnieje pasek między zdrową częścią wyświetlacza, a tą nazwijmy uszkodzoną. Miał już ktoś taki problem, nie wiem co mam zrobić, 2tygodnie już z tym chodzę.
z46h1 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Nie spotkał się nikt z takim problemem? Nie wydaję mi się, żeby to był problem z hardware, telefon nigdy mi nie spadł, nie wylałem nic na niego, nie przegrzał się. Wrzucam zdjęcia z aplikacji do diagnostyki wyświetlaczy. http://imgur.com/a/Lvz2S
Nezumi Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Albo padł Ci wyświetlacz, albo płyta główna, w każdym razie rozwiązanie jest 1, gwarancja, telefon nie musi spaść, ani się przegrzać, aby coś w nim walnęło... Płyty główne w PC też się potrafią zepsuć "bo tak". Zawsze możesz zrobić sobie Wipe, albo postawić system na nowo, ale moim zdaniem to nic nie da... Spróbuj zrobić jeszcze zwykłego SS z poziomu telefonu i wrzucić tutaj...
Nezumi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi