szymozor Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witam mam dwa problemy, ktore dosc mnie denerwują pierwszy to po nocy kiedy mam wszystko wyłączone i chce wlaczyc transmisje danych to musze zresetować telefon, drugi to ze po ustawieniu budzika xtreme, z rana nie dzwoni, nie wiem najprawdopodobniej cosbw nocy musi go ubijac, dziwna sprawa bo wcześniej na lg g2 moglem przed snem wyczyscic aplikacje i z rana normalnie dzwonil. Ktos ma jakies pomysły jak to rozwiazac? Z gory dziekiWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Barol Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 W ustawieniach baterii bodajże jest opcja ubijaj procesy po 30min domyślnie ustawione, to pewnie to Ci ubija.
szymozor Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 A czy da rade np ustawic wyjątki zeby pewnych aplikacji nie ubijalo? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
advcron Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 A czy da rade np ustawic wyjątki zeby pewnych aplikacji nie ubijalo? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Pewnie zakładasz kłódkę na nich
szymozor Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Dzięki nie wiedziałem o tym, zobacze po nocy jak to wygląda! Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Kłódka pomogła, ale nadal jest problem z internetem, wpisanie ręczne APN nie pomogło, ktoś ma jakąś rade ? Edytowane 31 Października 2015 przez szymozor
Rekomendowane odpowiedzi