ratosluaf Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Od pewnego czasu miałem problem z przerywającym jackiem w Mi4, dzisiaj pogrzebałem trochę czasu igłą w jacku i jack przestał przerywać... ale teraz cały czas jest wykrywany zestaw słuchawkowy z mikrofonem Próbowałem czyścić, jednak wszystko na nic. Co mogę zrobić? Jest jakaś aplikacja aby na sztywno ustawić wyjście audio? Matko... udało się.. temat do zamknięcia. Snajpiłem na paproch 15 minut przy latarce i wydłubałem coś z dna jacka... działa Edytowane 28 Października 2015 przez ratosluaf
fredek Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Po restarcie telefonu też tak masz?
Numb Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Numb Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Wątek został przeniesiony przez moderatora z działu Problemy techniczne do działu Kosz.
Rekomendowane odpowiedzi