kepol Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Cześć,potrzebuje skonfigurować mi4i internet dla sieci play. Jest tam sporo opcji do wpisania i nie wiem jak uzupełnić, tak żeby wszystko hulało. Na tą chwilę mam ustawione z automatu i jest internet tylko i wyłącznie jak jest 4G a przy HSDPA HSDPA+ brak internetu. Jeżeli temat się powtarza przepraszam i proszę o zamknięcie tematu i podanie źródła.
Eru Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Dziwne, bo ja mam Play i na ustawieniach domyślnych od MIUI Polska (Acid dodaje polskie APN) działa mi i H i LTE, nie masz czasem jakiegoś dziwnego pakietu czy ustawienia na koncie Play że net tylko po 4G?Tapnięte z Mi Note
kepol Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Wiesz co możliwe że coś mogę mieć ale nic nie ustawiałem nowego - swojego.a jak tam masz po ustawiane? bo u mnie tak jak pisałem jak mam H H+ to wyskakuje brak internetu a na 4G i 3G lata
kepol Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Mam aktualizacje z tego piątku podrzuć ustawienia jakie masz Wiesz co możliwe że coś mogę mieć ale nic nie ustawiałem nowego - swojego.a jak tam masz po ustawiane? bo u mnie tak jak pisałem jak mam H H+ to wyskakuje brak internetu a na 4G i 3G lata
kepol Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 identyko, a preferowana sieć 4G?
Eru Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Tak, i normalnie mi łączy z 3G jak nie ma 4G - zadzwoń do Play i zapytaj czy nie masz czegoś włączonego.Tapnięte z Mi Note
kepol Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Tak, i normalnie mi łączy z 3G jak nie ma 4G - zadzwoń do Play i zapytaj czy nie masz czegoś włączonego. Tapnięte z Mi Note I jak jest H H+ też lata - to do nich zadzwonie ale chyba nie mam blokady a roaming ma coś z tym wspólnego?
Eru Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Roaming to żeby łączyło Cię z innymi operatorami (krajowy) jak Play nie ma zasięgu.Tapnięte z Mi Note
kepol Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 zadzwonię i dam znaćbo dziś koło domaniewskiej będę a tam zazwyczaj mam dziurę H / H+
kepol Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 i w Play nic wszystko aktywne, a jak nie było tak nie ma na H+, H 3G internetu
Rekomendowane odpowiedzi