Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

potrzebuje skonfigurować mi4i internet dla sieci play. Jest tam sporo opcji do wpisania i nie wiem jak uzupełnić, tak żeby wszystko hulało. Na tą chwilę mam ustawione z automatu i jest internet tylko i wyłącznie jak jest 4G a przy HSDPA HSDPA+ brak internetu. Jeżeli temat się powtarza przepraszam i proszę o zamknięcie tematu i podanie źródła.

Opublikowano

Dziwne, bo ja mam Play i na ustawieniach domyślnych od MIUI Polska (Acid dodaje polskie APN) działa mi i H i LTE, nie masz czasem jakiegoś dziwnego pakietu czy ustawienia na koncie Play że net tylko po 4G?

Tapnięte z Mi Note

Opublikowano

Wiesz co możliwe że coś mogę mieć ale nic nie ustawiałem nowego - swojego.

a jak tam masz po ustawiane? bo u mnie tak jak pisałem jak mam H H+ to wyskakuje brak internetu a na 4G i 3G lata

Opublikowano

Mam aktualizacje z tego piątku podrzuć ustawienia jakie masz

Wiesz co możliwe że coś mogę mieć ale nic nie ustawiałem nowego - swojego.

a jak tam masz po ustawiane? bo u mnie tak jak pisałem jak mam H H+ to wyskakuje brak internetu a na 4G i 3G lata

Opublikowano

Tak, i normalnie mi łączy z 3G jak nie ma 4G - zadzwoń do Play i zapytaj czy nie masz czegoś włączonego.

Tapnięte z Mi Note

Opublikowano

Tak, i normalnie mi łączy z 3G jak nie ma 4G - zadzwoń do Play i zapytaj czy nie masz czegoś włączonego.

Tapnięte z Mi Note

I jak jest H H+ też lata - to do nich zadzwonie ale chyba nie mam blokady a roaming ma coś z tym wspólnego?

• 3 miesiące temu...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...