kyniokynio Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Witam, przyszedł do mnie wczoraj nowy Mi3 w wersji 64GB. ( zakup przez iBuyGou)Mam problem z ekranem ponieważ "robi co chce"Dotyk nie działa prawidłowo i np próbując na klawiaturze wbić "z" wchodzi x lub shift ew przecinek a czasem nie dotykając ekranu telefon sam wpisuje losowe znaki ....Brat kupił również niedawno MI3 i na początku działoło wszystko ok a od tygodnia to samo zaczęło się robić co w moim nowym mi3.Próbowałem aktualizacji w różnych wersjach i wszędzie to samo ale czy to ewidentny problem sprzętowy czy może softwere .... ? Edytowane 24 Października 2015 przez kyniokynio
makovic Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Może wipe spróbuj a poza tym test hardware. Hm a też chciałem brać teraz telefon z IBG.Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
ddr Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Będę miał na sprzedaż Mi3 64GB z IBG, używany miesiąc w silikonie z naklejonym szkłem, bez śladów użytkowania, ale to gdzieś tak może za miesiąc. Jak coś to pisz na PW.Opcje są głównie dwie, odsyłasz lub naprawiasz. Przy naprawie do wymiany jest digitizer, ale nie pamiętam czy w Mi3 da się wymienić sam digitizer, czasem pomaga przeczyszczenie styków, a czasem jest uszkodzone złącze.
Rekomendowane odpowiedzi