Silut Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Witam mam kilka wersji zegarka z pogodą jednak żaden jej nie pokazuje lub cały czas 0 stopni . Czy można jakoś to naprawić ? Moje drugie pytanie jest na temat harmonogramu pracy który pokazuje kiedy mam jaką zmianę jednak widżet się nie uaktualniania z dnia na dzień jedynie po restarcie telefonu . Proszę o pomoc jeśli ktoś zna rozwiązanie będę bardzo wdzięczny . pozdrawiam Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
daniel.wu Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 A czy w ustawieniach tej pogody masz zaznaczoną swoją miejscowość, albo automatyczne wybieranie lokalizacji?
Silut Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Jak naciskam to otwiera się tylko zegar brak ustawień pogody Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Jak naciskam to otwiera się tylko zegar brak ustawień pogody Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Wejdź sobie w apke "Pogoda" i tam ustaw swoją miejscowość/zezwól na autoustawienie z GPS i zacznie działać.
Silut Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Czy musi to być standardową apka ? Nie posiadam takowej tylko accuweather może dlatego? Trzeba robić ustawienia fabryczne aby odzyskać tą aplikację?Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Czy musi to być standardową apka ? Nie posiadam takowej tylko accuweather może dlatego? Trzeba robić ustawienia fabryczne aby odzyskać tą aplikację? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka No w MIUIPolska jest tylko 1 apka od pogody i jest to AccuWeather, po prostu zmieniona jest nazwa apki z pulpitu.
Silut Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 No to mi to nie działa pisze accuweather nie pogoda ... Chyba że skasowałem i wgralem accu przez przypadek? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 No to mi to nie działa pisze accuweather nie pogoda ... Chyba że skasowałem i wgralem accu przez przypadek? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Tego to ja nie wiem. Wgraj ponownie MIUIPolska, pewnie rozwiąże to problemy
Rekomendowane odpowiedzi