Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka wersji zegarka z pogodą jednak żaden jej nie pokazuje lub cały czas 0 stopni . Czy można jakoś to naprawić ? Moje drugie pytanie jest na temat harmonogramu pracy który pokazuje kiedy mam jaką zmianę jednak widżet się nie uaktualniania z dnia na dzień jedynie po restarcie telefonu . Proszę o pomoc jeśli ktoś zna rozwiązanie będę bardzo wdzięczny . pozdrawiam

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak naciskam to otwiera się tylko zegar brak ustawień pogody

Wejdź sobie w apke "Pogoda" i tam ustaw swoją miejscowość/zezwól na autoustawienie z GPS i zacznie działać.

Opublikowano

Czy musi to być standardową apka ? Nie posiadam takowej tylko accuweather może dlatego? Trzeba robić ustawienia fabryczne aby odzyskać tą aplikację?

Opublikowano

Czy musi to być standardową apka ? Nie posiadam takowej tylko accuweather może dlatego? Trzeba robić ustawienia fabryczne aby odzyskać tą aplikację?

No w MIUIPolska jest tylko 1 apka od pogody i jest to AccuWeather, po prostu zmieniona jest nazwa apki z pulpitu. 

Opublikowano

No to mi to nie działa pisze accuweather nie pogoda ... Chyba że skasowałem i wgralem accu przez przypadek?

Opublikowano

No to mi to nie działa pisze accuweather nie pogoda ... Chyba że skasowałem i wgralem accu przez przypadek?

Tego to ja nie wiem. Wgraj ponownie MIUIPolska, pewnie rozwiąże to problemy :D

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...