krzysztof1506 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Witam czy może ktoś korzystał już z tej aplikacji na MIUI? Na moim MI4 nie chce działać, ciągle wyłącza aktywne powiadomienia a finał jest taki, że nie dostaje , żadnych powiadomień:/ Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Eru Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Nie wiem co to za aplikacja ale czy włączyłeś powiadomienia dla niej, ewentualnie nadałeś odpowiednie uprawnienia? Tapnięte z Mi Note
krzysztof1506 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Tak wszystko włączone ale niestety nie działa. zauważyłem, że w MIUI często są takie problemy raz powiadomienia działają innym razem nie. Dziwne to jest ale niestety tak działa. A aplikacja ma służyć do odczytu powiadomień z banku czy innych portali, ułatwia ich odczytanie co nie zawsze jest proste. Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Tapatalka
GrzeSek Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Dodałeś do auto startu?? U mnie działa bez problemu. Tapatalknięte z MI4c
krzysztof1506 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Musze jescze sprawdzić tą opcję a gdzie tego szukać? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Poradziłem siebie zobaczymy czy będzie działać. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
ursa Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Czy aplikacja ta działa komuś na Redmi2 ? Zainstalowałem, wydaje mi się, że poustawiałem wszystko jak trzeba, ale powiadomienia się nie wyświetlają Co dziwne, aplikacja zlicza ilość "wyświetlonych" powiadomień. Jakieś podpowiedzi? PS. do tej pory używałem "SMS Key", ale po połączeniu banków zmienił się format SMS-a i nie mogę sobie poradzić z konfiguracją wzorca. Miałem nadzieję, że Raz dwa! rozwiąże problem, bo z opisu wynika, że obsługuje oba "moje" banki. Edytowane 13 Listopada 2015 przez ursa dodanie PS.
Rekomendowane odpowiedzi