peterbydzia Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Dzień dobry, jestem tu nowy i Wszystkich witam serdeczne. Jestem posiadaczem Redmi Note 2 16 GB, wersja MIUI 66.66.77. Mam 2 pytania: 1. Gdzie jest apka (jak się nazywa) do obsługi podczerwieni? 2. Jak włączyć radio FM? (Po wejściu w ikonę Radio, wyskakuje mnóstwo chińskich "krzaczków" i jest tylko opcja transmisji strumieniowej. Za pomoc - wielkie dzięki.
loader77 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Pewnie niemasz miuipolska tylko oryginalny rom. Jestem swieży w miui ale sadze ze instalacja miuipolska naprawi ci problem z krzaczkami
peterbydzia Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 Zainstalowałem MIUI Polska i wszystko pięknie gra - bardzo dziękuję. Zainstalowałem MIUI Polska i wszystko pięknie gra - bardzo dziękuję.
Nezumi Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi