RMN2_Lock Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Nie wiem czy to problem tego modelu telefonu czy ogólnie MIUI, ale próbowałem na trzech różnych modelach słuchawek i na wszystkich jest to samo - mianowicie wysokie tony powodują nieprzyjemne dla ucha "skwierczenie". Wygląda to tak jak by zastosowano zbyt wysoki stopień kompresji. Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? Pozdrawiam.
Minetqa Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Słuchawka bluetooth plantronics- jakość rozmów dobra, taka sama jak na moim poprzednim LG L90. Edytowane 13 Października 2015 przez Minetqa
RMN2_Lock Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Słuchawka bluetooth plantronics- jakość rozmów dobra, taka sama jak na moim poprzednim LG L90. Przepraszam - nie wyraziłem się jasno - chodzi o słuchanie muzyki. Przy rozmowach nie słychać tego efektu.
Big00s Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Miałem podobnie ostatnio jak zapomniałem pendrive'a i puszczałem muzykę w samochodzie przez Bluetooth. Przy wysokich tonach słychać było trzaski. Swypnięte z Note LTE
Rekomendowane odpowiedzi