dsun84 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Wersja MIUI i posiadany smartfon: 5.10.8 oraz 5.9.24 / Redmi Note 2Opis znalezionego błędu / problemu: Po podłączeniu kabla USB i odznaczeniu opcji Połącz jako Urządzenie multimedialne (MTP) w oknie "Połączenie USB z komputerem" i odłączeniu kabla USB, okno z pytaniem o typ połączenia nie pojawia się już nigdy więcej po podłączeniu kabla USB Dodatkowe informacje Zreprodukowałem to zachowanie po wipe data, aby potwierdzić, że port USB działa jak trzeba. Po podłączeniu kabla zobaczyłem powiadomienie o podłączeniu kabla, odznaczyłem opcję MTP (opcja PTP była nieaktywna). Wyjąłem kabel USB, po chwili włożyłem z powrotem. Powiadomienie o podłączeniu kabla się nie pojawiło po żadnej z kilku kolejnych prób.
ZduneX25 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 http://miuipolska.pl/forum/topic/6518-po%C5%82%C4%85czenie-usb-z-komputerem/?hl=wykrywa Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi