kryzys554 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jest problem z GPS wrzucałem rom 2 razy i cały czas to samo yanosika nie da się używać bo łapie sygnał raz na 15 min a Google map działa skokowo, wszystko stało się po aktualizacji do tej wersji, tak już wszędzie powylaczane oszczędzanie i ustawiony dokładna lokalizacjia itp., coś siedzi błędnego w romie
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Z tego co kojarzę nie modyfikujemy nic związanego z GPS-em, więc albo problem jest tylko u Ciebie (musiałoby się odezwać więcej osób z K70), albo coś popsuło Xiaomi...
kryzys554 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Dlaczego usuwacie poprzednie wersje z serwerów, chciałem wrócić do poprzedniej i nie mam takiej możliwości, chociaż jedna wstecz powinna być dostępna w razie takiej sytuacji, nie ukrywam jestem w tyłku bo jutro wyjazd dalej
Netoper Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Usuwane są ze względu na pojemność serwera i koszta...Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Koszta niekoniecznie, bardziej chodzi o sourceforge. Kiedyś do nas napisali, że zajmujemy 1/4 ich CAŁEJ przestrzeni ze starymi ROM-ami, więc od tamtego czasu niestety możemy przechowywać tam tylko aktualne wydania. A niestety inne mirrory nie bardzo idą u nas. Gdyby androidfilehost działał, to byśmy tam też wrzucali, ale niestety odrzuca nowe uploady z jakiegoś powodu... Ktoś wrzucił na Telegrama 3.0.303.0, ale nie zaręczę, że to w 100% nasz ROM bez żadnej modyfikacji (kanał znalazłem dziś): https://t.me/ArtemSmolyarVault/2634 No i powrót z wipe data, bo starsze poprawki zabezpieczeń.
kryzys554 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu dzieki, takie lewe uploady tez znalazlem ale nie ma gwarancji ze nie dorzucili cos od siebie
Rekomendowane odpowiedzi