Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest problem z GPS wrzucałem rom 2 razy i cały czas to samo yanosika nie da się używać bo łapie sygnał raz na 15 min a Google map działa skokowo, wszystko stało się po aktualizacji do tej wersji, tak już wszędzie powylaczane oszczędzanie i ustawiony dokładna lokalizacjia itp., coś siedzi błędnego w romie

Opublikowano

Dlaczego usuwacie poprzednie wersje z serwerów, chciałem wrócić do poprzedniej i nie mam takiej możliwości, chociaż jedna wstecz powinna być dostępna w razie takiej sytuacji, nie ukrywam jestem w tyłku bo jutro wyjazd dalej 

Opublikowano

Koszta niekoniecznie, bardziej chodzi o sourceforge. Kiedyś do nas napisali, że zajmujemy 1/4 ich CAŁEJ przestrzeni ze starymi ROM-ami, więc od tamtego czasu niestety możemy przechowywać tam tylko aktualne wydania. A niestety inne mirrory nie bardzo idą u nas. Gdyby androidfilehost działał, to byśmy tam też wrzucali, ale niestety odrzuca nowe uploady z jakiegoś powodu...

Ktoś wrzucił na Telegrama 3.0.303.0, ale nie zaręczę, że to w 100% nasz ROM bez żadnej modyfikacji (kanał znalazłem dziś):

https://t.me/ArtemSmolyarVault/2634

No i powrót z wipe data, bo starsze poprawki zabezpieczeń.