karol509x Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam, planuje kupić pierwsze swoje urządzenie od xiaomi i mam mały dylemat. Bardzo chcę kupić sobie mi3, ale znalazłem jeszcze redmi note 2 i pojawia się problem, który z tych telefonów jest lepszy :/ od telefonu oczekuję długiej pracy na baterii, płynnej pracy i przyzwoitego aparatu( fajnie byłoby gdyby był na poziomie aparatu z xperii z). Jakość wykonania lepsza jest chyba w mi3? Ostatnie moje pytanie to czy warto jeszcze kupić xiaomi mi3, mój budżet to max 750zł. Z góry dzięki za odpowiedzi
thomas Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Warto, szczególnie, że to seria MI, więc flagowiec. Jeżeli nie przeszkadza Ci kanciasty kształt, przez co potrafią się spodnie niszczyć, to bierz Wysłano przez Tapatalk
mitrzy Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Też polecam Mi3 kolega kupił note 2 i chciał przyszpanować w pracy ale jak doszło co do czego to wszyscy pozostali wybrali moją Mi-trójkę
mrosi Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Jeśli taką kwotę przeznaczyłeś na telefon, to Mi3 będzie idealnym wyborem. Miałem Mi-trójkę przez kilka miesięcy i mogę pisać o niej w samych superlatywach. Tylko jedna uwaga - weź wersję w srebrnym lub białym kolorze. Czarna strasznie się maże...
karol509x Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Dzięki za odpowiedzi MI3 już zamówiony :3 teraz tylko czekać miesiąc na telefon... :/ mam nadzieję, że obędzie się bez vatu
Rekomendowane odpowiedzi