J_D Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 W mi12x z HyperOs1 mam możliwość wrzucenia na dole skrótów do 6 aplikacji i do tego rozwiązania jestem przyzwyczajony. W 15 z ostatnim romem Xiaomi.eu na HyperOS3 nie umiem "wcisnąć" tam 6 ikonki. Są się to jakoś zrobić?
0 Netoper Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 Układ ikon/siatkę obcięli już na HoS2, jak mocno upierdliwe to spróbować innego launchera który ma większą personalizację układu .Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
0 J_D Opublikowano 18 Listopada 2025 Autor Opublikowano 18 Listopada 2025 Jaki polecasz, żeby działo to bezkonfliktowo z HyperOS3? Nova Launcher podobno już od dłuższego czasu nie jest wspierany. Chciałbym wrzucić te 6 ikonkę i re mieć możliwość pomniejszenia przełączników wifi,wycisz,bt, itd w pasku stanu. Poza tym da się przywrócić czas sot ekranu w ustawieniach baterii?
0 Netoper Opublikowano 18 Listopada 2025 Opublikowano 18 Listopada 2025 Nova miała aktualizacjęw tym miesiącu więc nie umarła Nie wiem jak działa na HoS3 bo ja siedzę na dwójce.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 2
0 alonsoharris Opublikowano 19 Listopada 2025 Opublikowano 19 Listopada 2025 dalej jazda z gestami, a już się cieszyłem, że działa 😕
0 Netoper Opublikowano 19 Listopada 2025 Opublikowano 19 Listopada 2025 Gesty z launchera Xiaomi działają tylko na nim.Nova ma jakąś tam konfigurację swoich gestów no ale to nie będą te z fabrycznego launchera.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Pytanie
J_D
W mi12x z HyperOs1 mam możliwość wrzucenia na dole skrótów do 6 aplikacji i do tego rozwiązania jestem przyzwyczajony. W 15
z ostatnim romem Xiaomi.eu na HyperOS3 nie umiem "wcisnąć" tam 6 ikonki. Są się to jakoś zrobić?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi