PeterBeeshop Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 W dniu 14.11.2025 o 17:46, Jakub Szkaradek napisał(a): Zainstalowalo sie wszystko git. Jedynie zauwazylem ze nie dziala blokada dwoma tapnieciami w ekran (mimo standardowych motywow) i oblokowywanie odciskiem dziala nieco wolniej. Poza tym bez zastrzezen poki co Jakieś niespodzianki lub szczególne kroki? Właśnie obiera mi się. Pytanie do instalacji i kopii zapasowej telefonu - konieczna (jaki najlepszy program). Do tej pory nie musiałem robić jeszcze specjalnie do nowego softu.
PeterBeeshop Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) Można w razie W cofnąć OS do 2, bez formatowania wszystkiego ? Edytowane 28 Grudnia 2025 przez PeterBeeshop zmiana wątku
PeterBeeshop Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 FAILED (remote: 'Flashing is not allowed in Lock State') ok, pobrany, odpalony telefon w FasBoot. Zdjęty debugger, wciąż error. Ktoś miał już tak?
Netoper Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 A bootloader nasz odblokowany? Jaki masz obecnie wgrany system?Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2025 Masz zablokowany bootloader, nie wgrasz ROMu.
PeterBeeshop Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Dzięki @Kacper Skrzypek @Netoper właśnie później sprawdziłem i też mi wyszło że takie błędy to właśnie zablokowany bootloader. nie będę go na razie odblokowywyać - to mój główny telefon i potrzebuje od jutra przez trochę. Nie mogę pozwolić aby coś się skrzaczyło. Zaczekam chyba na official wersje. Podobno do końca roku ma być deployment :D @Netoper OS - 2.0.105.0 VNCEUXM Android 15 AQ3A
Piotrus Pan Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 (edytowane) On 27/11/2025 at 18:05, Piotrus Pan said: HyperOS 3 wstaje na tym bez problemu? On 27/11/2025 at 18:22, Kacper Skrzypek said: Tak. Tak zrobiłem i wstał na tym starym TWRP. Sypał błędami w TWRP (instalowałem OTA), nie mógł pomontować jakichś partycji. Rebootował się 2 razy – jak wyszedł z bootloadera i zaczął wstawać system to zrobił nagle reboot – na szczęście ostatni. Dziwnego buga znalazłem. W galerii nie da się odtwarzać filmów. Każda taka próba kończy się crashem galerii. Reboot telefonu pomaga na chwilę – kilka godzin potem problem znowu zaczyna występować. To samo podczas próby przywrócenia usuniętego filmu z kosza galerii. Żadne z powyższych nie dotyczy zdjęć. https://imgur.com/a/hmzeBnA Edytowane 30 Grudnia 2025 przez Piotrus Pan
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2025 Wyczyść dane aplikacji Galeria. 1
Netoper Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Przy odblokowanym BL niestety tak będzie chyba że root i zabawa z modułami.Na custom romie nie można zablokować BL bo uceglisz telefon.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi