zdzislawek Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Dzisiaj otrzymałem telefon kupiony na ali http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-NOTE-2-TD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32465936354.html Próbowałem instalować MIUI Polska metodą pierwszą, ale po naciśnieciu na "choose update package" w Updaterze wyrzuca mnie do ekranu głównego. W przypadku drugiej metody, czy update.zip to plik ze ściągniętym MIUIpolska, czy chodzi o coś innego? Edytowane 1 Października 2015 przez zdzislawek
Veronique228 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Tak, i powinienieś go zainstalować i powinno być już ok Przynajmniej ja tak zrobiłam
zdzislawek Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 Tak, i powinienieś go zainstalować i powinno być już ok Przynajmniej ja tak zrobiłam Chwilę temu znalazłem Twój temat i zainstalowałem 2 metodą, wygląda na to, że wszystko działa.
kriegaffe Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Pamiętaj o full wipe po instalacji romu.
krycho Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 U mnie Updater nie reagował na nic dopóki nie włączył em Wi-Fi - w instrukcji wygrywania metodą 2 nic o tym nie było napisane. Wipe lepiej zrobić przed, tak pisał sam Acid Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi