Dziara25 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam. Obecnie korzystam z dwóch profili zasilania (ustawienia - urządzenie - bateria) tj.profil nocny i profil dzienny które sam sobie dodałem oraz profile standardowy, uśpienie które już były jako gotowce systemowe. I tu pytanie jak zrezygnować całkowicie z używania tych profili? Nie chce ich mieć, chcę żeby ta opcja była wyłączona tak jak to było wcześniej. Jest na to jakoś sposób? Oczywiście system miui v6.
Nezumi Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Panel sterowania->ikonka baterii tam masz wszystko ;-;
Dziara25 Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 No tak wiem ze to wszystko tam jest tylko jak tę opcję profil zasilania ustawić na "wyłącz." Kliknij sobie na jakiś profil zasilania np standardowy a później spróbuj to wyłączyć, no zwyczajnie się nie da..
Nezumi Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Wchodzisz tam, potem tapasz na "Przełączanie profili" a tam na samej górze masz suwaczek do wyłączenia. Normalnie działa ;<
Dziara25 Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 Ok dzięki wszystko działa Temat uważam za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi