Skocz do zawartości
  • 0

Konto Xiaomi

Leszek Z

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry mam problem z kontem xiaomi w zastosowaniu mam pusto, a jak zastosować telefon w urządzeniach administratora, aby pojawił się mi napis: Trwa aktualizacja systemu. Spróbuj ponownie później. Co nic nie daje. Zdjęcia w zabitych. Telefon i tak jest odblokowany, bo można odblokować Bootloadera tylko wtedy, gdy nie ma problemu z kontem w urządzeniu nie oglądającym telefonu. Wraz z aktualizacją itd. Tak samo w aplikacji Xiaomi Community pokazuje, że mogę złożyć wniosek o odblokowanie bootloadera chociaż wcześniej było, że dostęp odblokowany. Próba wysłania wniosku kończy się monitem: Osiągnięto limit Aplikacji

5171.jpg

5574.jpg

Edytowane przez Leszek Z

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Nie załapałeś się na odblokowanie bootloadera. Albo sam próbuj, albo poproś kolegę na forum. A urządzenia nie dodasz, dopóki nie dostaniesz zgody na MC.

edit./ jak to bo źle przeczytałem bootloader masz odblokowany, a urządzenie do konta niedodane ? Tak się chyba nie da.

Cytat

Telefon i tak jest odblokowany

Tzn. jak odblokowany odciskiem palca ? Bo to już masło maślane. Jak widać jesteś nowym userem wiec najpierw poczytaj forum.

Edytowane przez kris68