AmorR Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Opublikowano 1 Sierpnia 2025 (edytowane) Witam Soft 2.0.212.0 wiadomo GooglePay nie bardzo CurvePay przy płatności odgrywa dźwięk + V (ptasio) w kółeczku że ok lecz na terminalu odmowa?? Nie ważne czy visa czy mastercard. Było oki lecz jakiś tydzień temu przestało. Skoro curvepay nie to zainstalowałem Visa Mobile : dźwięk ok i na terminalu odmowa. Dzwoniłem do banku i Pani mówi że woogole nie widać tych transakcji u nich w systemie (mbank), nie widzą tych odmów. Oczywiście przykładając kartę do terminala ok płatność. Robiłem jakieś przywracanie funkcjonalność NFC ale nic nie dało. Nie da się płacić tym telefonem? Blik ok ale ..... Edytowane 1 Sierpnia 2025 przez AmorR
Licht Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Jeżeli Twój telefon nie jest z dystrybucji chińskiej, to na pewno znasz skuteczne lekarstwo na te dolegliwości. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić używanie sprzętu, który z winy użytkownika działa nieprawidłowo.
Netoper Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Jeżeli Twój telefon nie jest z dystrybucji chińskiej, to na pewno znasz skuteczne lekarstwo na te dolegliwości. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić używanie sprzętu, który z winy użytkownika działa nieprawidłowo.Gdyby znał rozwiązanie to zapewne nie pisałby na forum że ma problem.A skoro wyobraźnia ci tak dobrze funkcjonuje to może też podpowiedziała jakie jest rozwiązanie problemu i podzielisz się nim.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Licht Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Opublikowano 1 Sierpnia 2025 @Netoper To już kolejny wątek, w którym prezentujesz falszywy ogląd sytuacji w sumie nie wiadomo czym spowodowany. Twierdzisz, że ktoś, kto korzysta z tego forum dłużej niż Ty czy ja, nie zna odpowiedzi, których mógłbyś mu udzielić ? Odpowiedzi są w tak wielu miejscach tego forum, że użycie szukajki oświeci nawet kogoś zupełnie świeżego w temacie Androida, natomiast zabawy w chowanego z systemami zabezpieczeń Googla, raczej do poważnych działań trudno zaliczyć.
Netoper Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Primo, nie wiem skąd takie twoje twórcze interoretacje.Secundo, przeczytaj co wcześniej napisałeś i przeczytaj moją odpowiedź (spróbuj przeczytać ze zrozumieniem, a jeśli nie dasz rady to użyj wyobraźni)Jeśli znasz poradę na nurtujący kogoś problem to ją podaj a nie wrzucasz jakieś spamerskie okólnikowe teksty nie mające związku z rozwiązaniem problemu.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi