Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Po aktualizacji Xiaomi 12T pro HyperOS z Miuipolska.pl do wersji 2.0.7.0.VLFCNXM aplikacja Revoluta nie uruchamia się (vide obrazek). 

Po wgraniu najnowszej łatki (z dnia 14.06 XiaomiEUModule_2025.06.14.apk) nadal mam tylko MEETS BASIC

Labels: [MEETS_BASIC_INTEGRITY]

Build fingerprint: Redmi/diting/diting:12/SKQ1.230401.001/OS2.0.7.0.VLFCNXM:user/release-keys

Brand: Xiaomi

Device: diting

Model: 22081212UG

TestId: dGVzdGluZy1mZjE0ZTIwOC1lNTlkLTRjNWMtOTYzNS0wNzc0MGQ3OWV jMDg=

Jest na to jakaś solucja? 

Pozdrawiam. 

Screenshot_2025-06-16-11-43-51-997_com.revolut.revolut.jpg

Edytowane przez lofix
Opublikowano

Jeśli Revolut sprawdza nowe zmiany w Play Integrity, które weszły od Androida 13 wzwyż od 20 maja, to nic na to nie poradzę niestety. Basic obecnie to norma. Możesz spróbować zaktualizować aplikację, bo u mnie Revolut póki co nadal działa (aplikacja w wersji 10.82).

Opublikowano
2 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Basic obecnie to norma. Możesz spróbować zaktualizować aplikację, bo u mnie Revolut póki co nadal działa (aplikacja w wersji 10.82).

Czyli już nie będzie aktywnej pozycji MEETS_DEVICE_INTEGRITY 

Próbowałem aktualizować, ale niestety efekt ten sam. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

2. wrócisz na Globala i zablokujesz bootloader.

Da się to zrobić bez czyszczenia telefonu z danych i instalacji wszystkiego od nowa? 

Edytowane przez lofix
Literówka
Opublikowano
1 minutę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Niestety nie.

Rozumiem. Dziękuję za informację 

Na chwilę obecną udało mi się uruchomić Revoluta. Miałem status betatestera tej apki, po zrezygnowaniu i instalacji od nowa - aplikacja się uruchomiła. 

Pozdrawiam. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nawet gdy jest STRONG to i tak Revolut nie działa. Nie pomaga nawet ukrywanie root w HMA ani dodanie Revoluta do DenyList w Magisk

Edytowane przez Kuchta2022
Opublikowano

No to klapa czyli wersję chińskie zostaną uwalone pod tym względem? Bo na xiaomi 13 mam to samo revo nie działa a mam stabilny najnowszy soft i najnowsza łatkę bezpieczeństwa..... 

Opublikowano

@spidboy1 Nie przepuszczę kolejnego wątku nt. Revoluta, bo zrobilby się tu niepotrzebny spam.

Jeśli Revolut wykrywa odblokowany bootloader, to na to nic nie poradzimy. Bez kombinowania z czymś typu Apatch, o ile sami nie pójdą po rozum do głowy, nie pójdzie.

Opublikowano
W dniu 16.06.2025 o 11:53, Kacper Skrzypek napisał(a):

Jeśli Revolut sprawdza nowe zmiany w Play Integrity, które weszły od Androida 13 wzwyż od 20 maja, to nic na to nie poradzę niestety. Basic obecnie to norma. Możesz spróbować zaktualizować aplikację, bo u mnie Revolut póki co nadal działa (aplikacja w wersji 10.82).

Ha! Elegancko! Odinstalowałem najnowszą wersję, zainstalowałem wersję, o. Której pisałeś, czyli 10.82 i Revoult się uruchamia. Wspaniale! Nie można płacić tylko zbliżeniowo, ale ważne, że jest! Super. Dzięki! 

Opublikowano
W dniu 16.07.2025 o 21:49, mc_s napisał(a):

Jakiś pomysł jak korzystać z 10.82? Dostaję instant monit o aktualizację do najnowszej wersji...

Już wersja 10.82 nie działa...