Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Xiaomi pad 7. Od samego początku konfiguracji region ustawiony na Szwajcaria do wczoraj było wszystko świetnie. Po południu słuchając muzyki włączyłem aplikacje game turbo i od tej pory mam wrażenie że tablet stracił na jakości dźwięku gra trochę ciszej a dźwięk jest płaski. Mam pytanie czy u was też podczas włączenia aplikacji game turbo i po odtworzeniu dźwięku otwarcia aplikacji na końcu odtwarzania słychać taki cichy trzask? W samsungu który spadł mi na ziemię co jakiś czas z głośnika tam gdzie leci muzyka słychać trzaski i strzelania ale tablet nie spadł mi ani razu. Dodatkowo przy ładowaniu oryginalną ładowarka 33W na kilkanaście minut pokazywało ciągle 99%. Ponad 1400 zł za produkt w którym słychać trzaski a stan ładowania staje na kilnascie minut na dodatek dźwięk zrobił się płaski i cichszy. Na 1000% procent gwarancja tego nie uzna bo nie ma czego bo ten typ pewnie tak ma.. 

Edytowane przez Rafal Jankowski
Opublikowano

Jeśli masz na myśli taki cichy trzask który jest tutaj:

No to tak, jest.

Co do muzyki - to niekoniecznie mogło być Game Turbo. Panel sterowania ma też tzw. przybornik. Wejdź w ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Boczny pasek narzędzi > aktywuj sobie go w aplikacji z której słuchasz muzyki. Być może przez przypadek zmieniłeś tam opcje odpowiedzialne za dźwięk.

No i można też sprawdzić w ogóle ustawienia dźwięku - może equalizer zmieniony?

• Thanks 1