fullrespect Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Witam. ostatnio przez przypadek wyłączyłem sobie suwaczek od multimedia device (po tym jak sie podłaczy telefon do kompa) za cholere nie moge znalesc gdzie to teraz włączyć, a jak podłączam do kompa to nic sie nie dzieje. Redmi Note 2 Miui 5.9.18 Dzieki za pomoc ! Edytowane 26 Września 2015 przez fullrespect
0 Nezumi Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Witam. ostatnio przez przypadek wyłączyłem sobie suwaczek od multimedia device (po tym jak sie podłaczy telefon do kompa) za cholere nie moge znalesc gdzie to teraz włączyć, a jak podłączam do kompa to nic sie nie dzieje. Redmi Note 2 Miui 5.9.18 Dzieki za pomoc ! Czy może nie chodzi o tą samą sprawę? http://miuipolska.pl/forum/topic/6518-po%C5%82%C4%85czenie-usb-z-komputerem/
Pytanie
fullrespect
Witam.
ostatnio przez przypadek wyłączyłem sobie suwaczek od multimedia device (po tym jak sie podłaczy telefon do kompa)
za cholere nie moge znalesc gdzie to teraz włączyć, a jak podłączam do kompa to nic sie nie dzieje.
Redmi Note 2
Miui 5.9.18
Dzieki za pomoc !
Edytowane przez fullrespect1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi