vallorian Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Cześć, Gdy się przechodzi z aparatu na tryb nagrywania, to obraz jest "powiększony". Czy da się jakoś zrobić aby podczas nagrywania był taki sam zakres obrazu jak na zdjęciu? (posiadam Mi4 z MIUI 6 Polska)
Acid Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Nie ma takiej możliwości. Tak to jest zrobione w aplikacji. To pomniejszenie to przecież jest niewielkie. Wysłano z MI Note
vallorian Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) No trudno, dzięki za info. Dosyć często korzystam z kamery (różne krótkie filmiki z różnych zajęć), i z różnych odległości nagrywam. I czasem to przybliżenie może przeszkadzać, dlatego wolałem się upewnić. EDIT: Jednak jest opcja powrotu do pełnego zasięgu. Trzeba wyłączyć funkcję stabilizacji obrazu Edytowane 26 Września 2015 przez vallorian
Acid Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 A faktycznie. Coś było z tym powiększeniem właśnie tylko zapomniałem co to była za funkcja. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi