drex1 Opublikowano 28 Marca 2025 Opublikowano 28 Marca 2025 Cześć. Mam problem z zalogowaniem się do konta Xiaomi na telefonie. Wpisuję hasło i login to wyskakuje tylko na chwilę sprawdzanie konta i znów pokazuje się ekran logowania. Czy to może mieć związek z lokalizacją jaką wybrałem bo jestem w Niemczech aktualnie a chyba wybierałem Polskę? W załączniku przesyłam info o telefonie. Dodam że przez przeglądarkę mogę się normalnie zalogować
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Marca 2025 Opublikowano 28 Marca 2025 Związku z lokalizacją raczej nie powinno to mieć. Być może musiałbyś zaktualizować soft.
drex1 Opublikowano 29 Marca 2025 Autor Opublikowano 29 Marca 2025 Soft, czyli ta aktualizacja do pobrania? Właśnie nie mogę tego pobrać, cały czas pobieranie stoi na 0%
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Marca 2025 Opublikowano 29 Marca 2025 Tak, o tę aktualizację mi chodzi. Spróbuj może wgrać ręcznie plikiem stąd: https://xmfirmwareupdater.com/miui/vayu/
drex1 Opublikowano 29 Marca 2025 Autor Opublikowano 29 Marca 2025 Napiszesz jeszcze którą konkretnie wersję wybrać, żeby nie było problemów z telefonem.
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Marca 2025 Opublikowano 29 Marca 2025 TJUEUXM, recovery. Jeśli aktualizator nie będzie chciał przepuścić, to być może będziesz musiał próbować jakiś wcześniejszy (SJUEUXM).
Rekomendowane odpowiedzi