Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Marca 2025 Opublikowano 26 Marca 2025 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 (nazwa kodowa: venus). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_VENUS_OS2.0.2.0.UKBCNXM_14.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. 1
Piotr Schmidt Opublikowano 29 Marca 2025 Opublikowano 29 Marca 2025 Proszę o naprawienie linku/ ponowne wgranie obrazu ROMu na sourceforce Z wyrazami wielkiego szacunku dla Waszej pracy
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Marca 2025 Autor Opublikowano 29 Marca 2025 Na razie nie ma czego wgrywać, bo jest problem z uruchomieniem ROM-u. Próbujemy go rozwiązać, ale bez logów z któregokolwiek z dotkniętych tym problemem urządzeń (Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Xiaomi 11 Lite 5G NE, Redmi Note 12 5G, POCO X5 Pro/Redmi Note 12 Pro Speed) będzie to trudne.
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Reupload dostępny. Kupiłem Mi 11, więc byliśmy w stanie to sprawdzić.
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Września 2025 Autor Opublikowano 25 Września 2025 Mi 11 niedługo, o ile już nie jest, będzie EOL. Na oficjalną 15-stkę nie ma szans. 1
bzul85 Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Cześć, juz dawno nie robiłem aktualizacji na moim wysłużonym mi11 ultra. Dalej lece na miui 14.0.13 i wszystko bylo by ok gdyby nie zaczely sie problemy z: płatnościami googla (przestawiłem sie na blik i jakosc żyłem), od niedawna płatności zbliżeniowe blik (zabrali mi alternatywę - nie wiem czego to wina ale nie dziala od pewnego czasu i mam odmowe na terminalu przy kazdej probie płatności mimo srodkwo na koncie i możliwości płacenia przy pomocy kodu), problem z apką revoluta. Sam system działa ok ale wyzej wymienione problemy niestety zmuszają mnie do podjecia pewnych decyzji, dlatego tez moj post tutaj. Mam kilka pytań bo juz dawno wypadłem z obiegu i potrzebuje porady. Rozumiem ze po aktualizacji z mojej archaicznej wersji bedzie wymagady full wipe 1. mam mnóstwo apek na telefonie które musze miec zbackupowane - co teraz najlepiej użyć do takiego backupu żeby przy nowym systemie mieć jak najmniej roboty ze stawianiem wszystkiego 2. Do jakiej wersji aktualizować i czy można to zrobic bezpośrednio czy w jakiejsc sekwencji ? jak macie jakiegoś sprawdzonego tutka z łopatologicznym przekazem to prosze o link. A moze jest ktos z wrocka kto może to ogarnąć to sie dogadamy 3. ze wzgledu na ograniczenia z płatnościami lepiej dalej isc w xiaomi eu (i kombinować z curve pay) czy lepiej wracać do oryginalnego softu ? a może na najnowszej wersjo znowu wszystko dziala tylko neidoczytalem ? jesli nie to czy na oryginalnej wersji bedzie wszytsko dzialac ? 4. a moze nie ma juz sensu inwestować czasu w próbę reanimacji i kupić cos nowego ? w sumie jest to opcja , która mi najmniej pasuje bo tak jak pisałem, sam telefon śmiga az milo , bateria jeszcze sie trzyma , fotki robi ok, wyglada "prawie" jak nowy iphone czy xiaomi 14 pro wiec szkoda mi go dajcie proszę znać jak ogarnąć ten temat i co jest obecnie najlepszą opcja dla mojego mi11u pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi