piotrrudy Opublikowano 25 Lutego 2025 Opublikowano 25 Lutego 2025 Witam, czy ktoś może wyjaśnić dlaczego update hyperos 2.0.3.0 nie chce się pobrać,smartfon wyświetla możliwość pobrania i zatrzymuje się na 0% i nie idzie dalej?
Marrik Opublikowano 25 Lutego 2025 Opublikowano 25 Lutego 2025 Może masz ustawione, że aktualizacje pobierane są tylko przez wi-fi? Z tego co widzę na screenie to nie masz go włączonego.
piotrrudy Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Opublikowano 25 Lutego 2025 mam ustawione przez wifi i sieć kom.
Marrik Opublikowano 25 Lutego 2025 Opublikowano 25 Lutego 2025 A godziny pobierania masz dobrze ustawione dla danych mobilnych?
piotrrudy Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Opublikowano 25 Lutego 2025 zobacz na to czy może to być wina updatu do hyperos2,pobrałem go przez apk memeOs i zainstalowałem recznie nie przez OTA
Marrik Opublikowano 25 Lutego 2025 Opublikowano 25 Lutego 2025 Nie wiem czy problemem nie są czasem ustawione godziny. Teoretycznie godzina wyłączenia jest wcześniejsza niż włączenia, miałem taki problem na zegarku z włączeniem się po podniesieniu ręki. Ustaw godzinę włączenia na 2:00 a wyłączenia na 23:00 i zobacz czy pójdzie.Co do ręcznego zainstalowania aktualizacji, to raczej nie powinno być problemem, choć kto wie. Możesz połączyć się z siecią wifi?Jeśli po wifi ruszy to obstawiam te godziny.
piotrrudy Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Opublikowano 25 Lutego 2025 ustawiłem godziny jak pisałeś, niestety nie pomogło,jutro spróbuje przez wifi
Marrik Opublikowano 25 Lutego 2025 Opublikowano 25 Lutego 2025 A jaką masz sieć? Jeszcze tak kombinuję, bo może nie masz włączonego roamingu krajowego i dlatego nie chce pobrać?Ale to raczej w ogóle nie miałbyś internetu w telefonie.Ciekawe czy na wifi pójdzie.
piotrrudy Opublikowano 26 Lutego 2025 Autor Opublikowano 26 Lutego 2025 poszło przez wifi,czyli opcja przez sieć mobilną w ustawieniach aktualizacji HOS ANDROID 15 nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi