Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2025 Opublikowano 19 Lutego 2025 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla modelu Redmi Turbo 3 / POCO F6 (nazwa kodowa peridot). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_PERIDOT_OS2.0.102.0.VNPCNXM_15.zip/download ROM może być zainstalowany zarówno przez tryb Recovery (TWRP, o ile istnieje), jak i przez tryb Fastboot. Poradnik dot. instalacji tutaj: Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
navarre Opublikowano 19 Lutego 2025 Opublikowano 19 Lutego 2025 Mi nie restartuje się do recovery tylko menu z 3 opcjami: restart, wipe i miAsistant. Z tego co pamiętam instalowałem TWRP, trzeba przez fastboot instalować?
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Opublikowano 19 Lutego 2025 Albo przez fastboot, albo ponownie TWRP i przez niego. Recovery może znikać, bo od niedawna uwzględniamy stockowe recovery - były problemy z uruchamianiem po flashu przez fastboot na niektórych modelach gdy było twrp.
porter6 Opublikowano 27 Marca 2025 Opublikowano 27 Marca 2025 Mam go od wczoraj, instalacje bezproblemowa przez fastboot. Teraz czas na testy
Rekomendowane odpowiedzi