ratek0 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Witam, Jak w tytule, nie działa odtwarzanie filmów z folderu prywatnego, włącza się Mi Video i wyskakuje ,,nieznany błąd'', dzieje się tak już od dawna i kilku romach po kolei. Oczywiście Xiaomi.eu, telefon Xiaomi 13 Ultra. Od kiedy mam tą słuchawkę tak jest Jest to strasznie irytujące, da się coś z tym zrobić ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2025 Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłosiłem sprawę, będziemy sprawdzać. Wygląda na to, że z jakiegoś powodu Mi Video nie ma dostępu do tego pliku. 1
ratek0 Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Opublikowano 19 Lutego 2025 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Zgłosiłem sprawę, będziemy sprawdzać. Wygląda na to, że z jakiegoś powodu Mi Video nie ma dostępu do tego pliku. Dzięki, jest to bardzo irytujące, na poprzedniej słuchawce normalnie działało, ale tam miałem Androida 12.
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2025 Opublikowano 19 Lutego 2025 Tylko że nie wiem, jaka to była słuchawka i jaki tam miałeś soft W każdym razie - problem jest zlokalizowany, w następnej aktualizacji będzie OK. Aplikacja Mi Video prawdopodobnie rozpoznawała aplikację Plików jako jakąś starą wersję. 1
ratek0 Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Opublikowano 20 Lutego 2025 18 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Tylko że nie wiem, jaka to była słuchawka i jaki tam miałeś soft W każdym razie - problem jest zlokalizowany, w następnej aktualizacji będzie OK. Aplikacja Mi Video prawdopodobnie rozpoznawała aplikację Plików jako jakąś starą wersję. Super wiadomość, bardzo dziękuję za zajęcie się sprawą i z niecierpliwością czekam na kolejną aktualizację 🙃 Stara słuchawka to wysłużone Mi9 z najlepszym softem czyli zawsze aktualnym od Miui Polska 😉
ratek0 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2025 W dniu 19.02.2025 o 22:08, Kacper Skrzypek napisał(a): Tylko że nie wiem, jaka to była słuchawka i jaki tam miałeś soft W każdym razie - problem jest zlokalizowany, w następnej aktualizacji będzie OK. Aplikacja Mi Video prawdopodobnie rozpoznawała aplikację Plików jako jakąś starą wersję. Po ostatniej aktualizacji do 2.0.202.0 znowu nie odtwarza filmów z folderu prywatnego ☹️ jest dokładnie ten sam komunikat co wcześniej opisywałem. Mam Xiaomi 13 Ultra chińską wersję. Da się coś z tym zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi