TediPower Opublikowano 2 Lutego 2025 Opublikowano 2 Lutego 2025 Słuchawki sprawne, niezależnie z czego odtwarzana muzyka to gra tylko prawa słuchawka. Dziwne bo np Gemini pożądaniu mu pytania jak odpowiada jest, dźwięk na obu słuchawkach pewnie dźwięk mono. Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
kozseb Opublikowano 3 Lutego 2025 Opublikowano 3 Lutego 2025 To sam sobie odpowiedziałeś, że coś musisz mieć ustawione w aplikacji. Swoją drogą o jakiej aplikacji jest nowa? Jeśli to nie dzieje się równocześnie to problem jest w słuchawce. W moich JBL Live Pro 2 TWS zdarza się, że akurat lewa słuchawka nie podłączy się do Bluetooth i muszę jeszcze raz odłożyć do pojemnika i pobrać ja na nowo. Wtedy się podłączy.
TediPower Opublikowano 3 Lutego 2025 Autor Opublikowano 3 Lutego 2025 (edytowane) Sluchawki sa sprawne testowane 5 modeli 3JBL i 2 jakieś tam zamienniki. Wczoraj na nowo był wgrany soft. Na nic sobie nie odpowiedziałem tylko tyle że nie tylko ja mam taki problem na na internecie kilka podobnych tematów widziałem ale żaden nie pomógł. Aplikacja Gemini. Jako jedyna działa na 2 słuchawkach. Spotify youtube, poweramp i inne co sprawdzałem gra jedną słuchawka. Problem rozwiązany nie wiem czemu było poprzestawiane w telefonie ale już działa Tu gość pokazał co i jak zrobić Edytowane 3 Lutego 2025 przez TediPower znalezione rozwiązanie !!! 1
Rekomendowane odpowiedzi