segoy Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Raz w tygodniu Gmail pobiera sobie kilkaset MB danych. Pomimo zablokowania pobierania danych w tle i pobierania przez 3G nadal ciągnie. Jedynym sposobem żeby to zatrzymać jest wyłączenie transmisji danych. Też tak macie? Teraz spojrzałem i Root też mi dziś zeżarł już 220 MB. O co chodzi? Edytowane 22 Września 2015 przez segoy
fredek7 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Dzieje się tak od kilku dni. Nic nie instalowałem nowego i wczoraj poszło mi ponad 400 MB. Dziś działa normalnie zero dziwnych pobrań.
segoy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Opublikowano 23 Września 2015 U mnie to już któryś raz się dzieje. Nagle zaczyna ciągnąć i nie da się tego zatrzymać, chyba że wyłączając transmisję danych. Zeżarło już w tym miesiącu prawie 2GB (sam gmail).
kendi Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 zapewne w tym czasie pobiera załączniki i historie wiadomości. To wszystko możecie wyłaczyć w opcjach gmaila. Dajcie znać czy pomogło 1
slaqer Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) U mnie było dokładnie to samo - i zdecydowanie nie były to załączniki, historia ani nic takiego. Pomógł tylko wipe + nowy soft. Ale nie na długo, teraz to samo jest z "Klawiaturą Google" Dokładniej opisałem to w http://miuipolska.pl/forum/topic/6839-du%C5%BCe-zu%C5%BCycie-danych Edytowane 15 Października 2015 przez slaqer
Rekomendowane odpowiedzi