Skocz do zawartości

Hyperos 2.0.2.0 - Xiaomi 14T - możliwość pobrania aktualizacji z Pobierz najnowszy pakiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie instalowałem żadnego romu tylko zmieniłem region i pobrałem aktualizacje. Mój problem polega na tym,że mimo iż aktualizacja jest pobrana to nadal mogę ją pobrać ponownie. Proszę was pomóżcie mi prosze

Opublikowano (edytowane)

No jak wchodze w moje urządzenie to Pisze Xiaomi HyperOs i pod nią małymi cyframi 2.0.2.0 czyli mam najnowszą już zainstlowaną ale jak klikam w prawym górnym rogu pobierz najnowszy pakiet to mogę ponownie pobrać 2.0.2.0 i czy to normalne czy coś jest nie tak ?

Edytowane przez Marcin 84
Opublikowano

Dziękuje Panie Kacprze za rzetelną odpowiedź. Mam pytanie : Jeśli dobrze Pana rozumiem jak będzie coś nowszego od 2.0.2.0 to będę mógł to pobrać bez problemów ?

Opublikowano

W normalnym użytkowaniu - to zależy. Różne regiony mają odblokowane/zablokowane różne opcje. W przypadku OTA region w teorii nie powinien mieć znaczenia, w praktyce Xiaomi nie puszcza wielu aktualizacji na Polskę i trzeba zmieniać.

Opublikowano (edytowane)

Czy tak też mogę zaktualizować xiaomi 14t ? to jest bezpieczne prawda ? Moja wersja 2.0.2.0 VNEEUXM to wersja europejska ???

bo jest EU tak Skąd wziaść taki rom by móc tak zakutalizować ?

https://xmfirmwareupdater.com/hyperos/degas/ czyli patrzeć tylko czy pisze EEA i musi być Stable Recovery ?

Na chwile obecną jest tylko 

OS1.0.12.0.UNEEUXM
Edytowane przez Marcin 84
Opublikowano
2 godziny temu, Marcin 84 napisał(a):

Czy tak też mogę zaktualizować xiaomi 14t ? to jest bezpieczne prawda ?

Tak, możesz.

Moja wersja 2.0.2.0 VNEEUXM to wersja europejska ???

Tak.

czyli patrzeć tylko czy pisze EEA i musi być Stable Recovery ?

Niekoniecznie tylko Stable Recovery, Stable Beta też w teorii powinno pójść. Z jakiegoś powodu tu się nie pojawiła ta wersja, ale jest tu https://xmfirmwareupdater.com/archive/hyperos/degas/.

• Kacper Skrzypek zmienił(a) tytuł na Hyperos 2.0.2.0 - Xiaomi 14T - możliwość pobrania aktualizacji z Pobierz najnowszy pakiet