Marcela Tyszer Opublikowano 15 Stycznia 2025 Opublikowano 15 Stycznia 2025 Proszę o pomoc bo w sumie to nie wiem czy mam blokadę w aplikacji Messenger czy występuje jakiś błąd w działaniu tej aplikacji. Problem z tym że nie wiem czy to jest blokada polega na tym że widzę aktywność tej osoby, może nie cały czas ale widzę nawet przed chwilą widziałam kiedy ostatnio była aktywna. Dziwna sprawa jest przy wysyłaniu wiadomości. Wiadomości są oznaczone jako wysłane ale ich oznaczenie że są dostarczone zmienia się po kilku godzinach. Połączenie telefoniczne nie może być nawiązane. Zastanawia mnie fakt że widzę ostatnią aktywność a podejrzewam że mam blokadę. Czy może Messenger mi błędnie działa i nie potrzebnie ten kontakt podejrzewam o blokadę. Proszę o pomoc.
Netoper Opublikowano 16 Stycznia 2025 Opublikowano 16 Stycznia 2025 A do innych osób też są te problemy?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Marcela Tyszer Opublikowano 17 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2025 Tak. Jednak nie do wszystkich. 20 godzin temu, Netoper napisał(a): A do innych osób też są te problemy? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Tak. Jednak nie do wszystkich.
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Stycznia 2025 Opublikowano 18 Stycznia 2025 Jeśli wiadomości są wysłane, a nie dostarczone, to znaczy, że osoba po prostu nie otwierała Messengera/jest offline. Skoro jest offline, to przez Messengera nie można się też do niej dodzwonić.
Rekomendowane odpowiedzi