Skocz do zawartości
  • 0

Pocophone nie chce się włączyć

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Od kilku dni mój pocophone co jakiś czas (parę razy dziennie) wyłączał się w losowych momentach, jednak wczoraj wieczorem wyłączył się i dziś od rana nie chce się odpalić. Na początku gdy chciałam go odpalić to pokazała się tylko informacja, że jest 2 procent baterii. Połączyłam go do ładowania, ale telefon tylko pokazuje napis poco kilkanaście razy pod rząd i nic więcej. Przy naciskaniu przycisków również włącza się tryb fastboot i przy próbie wyjścia z niego wszystko się powtarza. (Od paru tygodni miałam jeszcze zepsutą matrycę)

Edytowane przez Aleksandra Pąk

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Na odległość to nikt tego nie zdiagnozuje, albo poleciała np płyta czy pamięć, a może soft się uwalił.
Bootloader zapewne zablokowany?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Miałem coś podobnego u dziecka w telefonie x3pro. Telefon mu wielokrotnie spadał i nadal wypada z rąk. Pod klapką nad bateria idzie taśma z napięciem od dolnej,części telefonu od strony ładowania troszeczkę nad baterie . I to ona się odczepiła u dzieciaka . Podpiolem ponownie i przykleilem dodatkowo taśmą na gady. Ale miał dziwne objawy prędzej,że telefon się nie zawsze chciał ładować dopiero jak go posciskalem na pleckach tam właśnie gdzie te podłączenie jest nad bateria . Myślałem,że to gniazdo ładowania ikupilem nowe a po rozebraniu okazało,się że to taśmą się odczepiła.

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka