Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Stycznia 2025 Opublikowano 7 Stycznia 2025 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 (nazwa kodowa: venus). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VENUS_OS1.0.11.0.UKBCNXM_14.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
ajo Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Cześć, mam androida 13 z wersją miui 14.0.11.0, jak na zrzucie. Czy mogę bez problemu zainstalować ten ROM poprzez instalacje z instalatora (aktualizuj z pliku zip)? Czy nic się nie powinno posypać? Dzięki. .
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2025 Nie możesz, bo to inny model. Odpowiedni ROM znajduje się tu:
ajo Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 No tak, to inny model telefonu, nie zauważyłem. Dzięki za naprowadzenie. Czy ten rom który podałeś można bezpiecznie zainstalować na tym co mam teraz, bez usuwania rzeczy z telefonu, resetu ustawień itp?
Rekomendowane odpowiedzi