Kacper Skrzypek Posted January 7 Posted January 7 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 (nazwa kodowa: venus). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VENUS_OS1.0.11.0.UKBCNXM_14.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
ajo Posted January 21 Posted January 21 Cześć, mam androida 13 z wersją miui 14.0.11.0, jak na zrzucie. Czy mogę bez problemu zainstalować ten ROM poprzez instalacje z instalatora (aktualizuj z pliku zip)? Czy nic się nie powinno posypać? Dzięki. .
Kacper Skrzypek Posted January 21 Author Posted January 21 Nie możesz, bo to inny model. Odpowiedni ROM znajduje się tu:
ajo Posted January 21 Posted January 21 No tak, to inny model telefonu, nie zauważyłem. Dzięki za naprowadzenie. Czy ten rom który podałeś można bezpiecznie zainstalować na tym co mam teraz, bez usuwania rzeczy z telefonu, resetu ustawień itp?
Recommended Posts