Skocz do zawartości
  • 0

Słuchanie muzyki w samochodzie poprzez BT

Pytanie

Opublikowano

Co zrobić, gdzie to ustawić, by po przełączeniu w samochodowym radiu na zewnętrzne źródło dźwięku z telefonu odtwarzała się muzyka zapisana w pamięci pod postacią plików mp3? Kiedyś tak było, a obecnie po wybraniu przycisku "Media" uruchamia się Spotify.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Domyślnie do odtwarzania muzyki mam tam ustawioną aplikację Muzyka, to nie to, inne sugestie? Wiem, że najprościej byłoby usunąć Spotify, ale wolałbym jednak inne rozwiązanie ;)

• 0
Opublikowano

To jest kwestia aplikacji od odtwarzania czy obsługuje streamig bt. Stockowa Muzyka nie ma z tym problemu, u mnie na radyjku nawet klawsze nawigacyjne dzialaja.

Wysłano z telefonu używając ręki

• 0
Opublikowano (edytowane)

U mnie też działały przyciski przy kierownicy, ładnie odtwarzało muzykę w pamięci telefonu. Aż przestało, podejrzewam, że po zainstalowaniu Spotify. Nie chciałbym rezygnować ze Spotify, ale jednocześnie chcę aby domyślnie uruchamiała się aplikacja Muzyka.

Edit: chyba wiem o co chodzi :) Teraz jak się pobawiłem apką Muzyka i zszedłem do auta jeszcze pokombinować, to włączyło mi empetrójki. Chyba odpala się ostatnia apka do otwarzania muzyki, jaka była uruchamiana w telefonie. Ale tym razem radio samochodowe nie widziało nowych empetrójek, dopiero po włączeniu ich w telefonie poleciały z głośników. Ech nie dojdziesz z tą techniką ;) Ale jest już lepiej. A najlepie będzie po prostu empetrójki nosić do auta na pendrive :)

Edytowane przez Orzelek
  • 0
Opublikowano

Ja z telefonu w aucie to tylko audiobooków słucham bo jakoś tak mam że przez BT to mi tylko przednie głośniki grają. Muzę to gram z usb albo z sd bo idzie na wszystkie głośniki.

Wysłano z telefonu używając ręki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...