Skocz do zawartości

Xiaomi Watch S3 synchronizacja z kalendarzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Zakupiłem zegarek xiaomi S3 i mam problem jak korzystać czy synchronizować z kalendarzem, nadmieniam iż posiadam telefon poco  f5 pro. Poproszę o info jak tą synchronizację wykonać, by przypominał mi zegarek o zapisanych wydarzeniach. Mam zainstalowaną aplikację mi fitness, by synchronizować telefon z telefonem. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Co prawda w Zepp, ale ustawia to się w alertach aplikacji,
Trzeba tam dodać aplikacje z których mają być dostarczane powiadomienia do zegarka 8642ddb9d98fa4fb7ca6cce908905216.jpg

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Temat ogarnięty, trzeba było w kalendarzu zapisywać jako "wydarzenie" a nie "zadanie" (jak to miałem zrobione) i wtedy wszystko ładnie na zegarku pokazuje i włącza się przypomnienie. Ale po testowaniu nie do końca to działa jak powinno wg. mnie. Jak dziś tj. 30.12 zapisałem wydarzenie z terminem na 5 stycznia to w kalendarzu na zegarku widzę to wydarzenie, a jeśli zapiszę już na 6 stycznia to tego wydarzenie w kalendarzu nie widać,  jakby pokazywało tylko wydarzenia najbliższe max. do 7 dni. Zobaczę jutro czy przeskoczy o ten jeden dzień i pokaże z tego 6 stycznia. Byłem przekonany że jak mam zapisane w telefonie w kalendarzu wydarzenia to zostaną one odzwierciedlone nw zegarku, nawet te odległe. A tu kicha, chyba że robię coś nie tak. Poza tym zapisuje różnie, zamienia pozycję z datami, dopiero po restarcie zegarka jakoś odmienia, ogólne do bani by synchronizować kalendarz z poco f5 pro.

Edytowane przez akej