Gość Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Nawet gdy to pisałem pojawił się ten błąd.... To pokazuje się co kilka minut i to bardzo przeszkadza w codziennym użytkowaniu.
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Póki co wyłącz Interakcję urządzeń Xiaomi. Nie wiadomo na razie, co konkretnie powoduje ten problem.
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jak coś potrzebujesz jakieś logi itp to pisz mogę dać
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Tu bardziej musiałby Igor Eisberg to zrekonstruować u siebie. Problem w tym, że na Redmi K60 Ultra na OS2 nie ma żadnego crasha Mi Connect...
Olivier Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Ja mam k70 ultra i mam podobne błędy aplikacji , wywala od razu błąd i nie da się wejść
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) Szczerze mówiąc, to bardzo denerwujące jest, jak się coś pisze to wyskakuje ten błąd i jak się gra i w codziennym użytkowaniu.... Wyłączenie interakcji urządzeń Xiaomi nie pomaga. Edytowane 9 Grudnia 2024 przez walter bababooey
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Przed tym jak ten błąd się pojawia to pokazuje się to w logach powiadomień
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Stycznia 2025 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Problem został rozwiązany, będzie niedługo rebuild.
Rekomendowane odpowiedzi