Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, ogolnie chce powrocic do miui 14 i zablokowac bl poniewaz niestety na xiaomi.eu i ogolnie na hyperos zywotnosc baterii to jest jakis niesmieszny zart (w godxine bez uzywania zzera 20-30%) i jeszcze platnosci zblizeniowe mi nie dzialaja (mialem zainstalowanego gpay fix ale nie dzialal) chociaz na xiaomi eu moga byc rozwiazane te problemy bo nie uzywalem go od lipca ale i takl wole miec oryginalne oprogramoiwanie z zablokownym bl

Opublikowano

Czy to tylko informacja, że zmieniasz rom? Czy jakiś problem, zapytanie masz względem zmiany?

Te 20-30 %/h to faktycznie mocne ssanie, to w spoczynku tak leci, czy działasz w tym czasie na telefonie?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
29 minut temu, Tomasz Ś napisał(a):

czesc, ogolnie chce powrocic do miui 14 i zablokowac bl poniewaz niestety na xiaomi.eu i ogolnie na hyperos zywotnosc baterii to jest jakis niesmieszny zart (w godxine bez uzywania zzera 20-30%) i jeszcze platnosci zblizeniowe mi nie dzialaja (mialem zainstalowanego gpay fix ale nie dzialal) chociaz na xiaomi eu moga byc rozwiazane te problemy bo nie uzywalem go od lipca ale i takl wole miec oryginalne oprogramoiwanie z zablokownym bl

no i ? chcieć to móc 🙃 poszukaj ostatniego romu do swojego modelu który jest na miui 14 - rom musi być zgodny z dystrybucją fona - znajdź wersję opisana jako fastboot - uruchom telefon w tym trybie i podłącz do kompa ściągnij i uruchom miflash - tam na dole zaznacz że ma być wrzucony rom z lockiem i jedziesz ... a tak przy okazji ... sprawdzałeś statystyki zużycia baterii? co ja pożera 20-30 procent na godzinę? może jakieś drenowanie się pokaże - na pewno nie jest to normalny objaw ... ogólnie trochę nie rozumiem co napisałeś - sory ale może źle kombinuje ... piszesz że chcesz wrócić do miui 14 (czyli zakładam że globala?) bo na Xiaomi eu hyper os jest problem z zużyciem baterii ... i nie działają płatności zbliżeniowe a potem piszesz że na Xiaomi eu mogą być rozwiązane te problemy ... a nie wiesz bo nie używasz od lipca ... to w takim razie co używasz? bo wychodzi na to że nie miui ani xiaomi eu ... globala na hyper os? przy odblokowanym bootloaderze? to współczuję ...