ThreeDog Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Dzień dobry, Mam do sprzedania unikatowy już model, w wersji globalnej Xiaomi Mi 10 Pro 8GB RAM i 256GB pamięci. https://allegrolokalnie.pl/oferta/xiaomi-mi-10-pro-8256-dual-sim-unikat-ideal-67w-bateria-5300mah-android-15-mu6 Telefon w stanie idealnym, a wręcz lepszym niż oryginalnie. Dlaczego? Z powodu nowej baterii, której pojemność to 5300mAh - gdzie fabrycznie jest to 4500mAh. Telefon wytrzymuje nawet do dwóch dni na jednym ładowaniu. Mój średni SOT to 7-9h. Telefon aktualnie działa na systemie LineageOS z Androidem 15, gdzie oficjalna dystrybucja zakończyła się na Androidzie 13. Na telefonie znajduje się folia hydrożelowa a pod spodem ekran w stanie idealnym, bez wypaleń! Zestaw: Oryginalny Xiaomi Mi 10 Pro 8/256GB Oryginalne 3x etui, w tym uwielbiane Xundd Oryginalna ładowarka 67W + kabel Stara bateria Pudełko Papiery Klucz do tacki Dual SIM Zapraszam do zakupu Edytowane 3 Grudnia 2024 przez ThreeDog Brak linku do Allegro
Rekomendowane odpowiedzi