Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Netflix całkowicie przestał działać na tablecie Mi Pad 6. Wcześniej występował błąd nieodtwarzania w pełnej jakości co dało się ogarnąć odświeżeniem certyfikatów. Natomiast aktualnie w ogóle aplikacja nie pokazuje niczego poza animacją logo i samym logo.

Czy ktoś sobie z tym jakoś poradził?

Support niepomocny, w necie pojawiają się informacje o problemie ale szczątkowe.

Opublikowano

Witam, mam ten sam problem, pojawił się tydzień temu po aktualizacji tabletu i zabezpieczeń. Kwestia dotyczy nie tylko Netflixa ale wszystkich aplikacji do streamingu. Na zagranicznych forach problem się przewija od jakiegoś czasu a Support podobno nic sobie z tego nie robi.

Opublikowano

Nie używam NF na androidzie, ale na W11. W Windowsie NF jak i FB zmienili aplikację na PWA (Progressive Web Apps - Progresywne Aplikacje Webowe) może w tym jest temat?

Opublikowano (edytowane)

Ciężko powiedzieć raczej obstawiam bład zabezpieczeń HyperOS bo temat przynajmniej u mnie dotyczy wszystkich aplikacji streamingowych, Netflix, Max, Disney, Polsat Box, Amazon Prime. Dodam że przez przeglądarkę można oglądać treści a problemy dotyczą tylko aplikacji. Do tego reset do ustawień fabrycznych nie pomaga, aktualizacj  zabezpieczen są nadpisywane w fabrycznych i po resecie i tak masz najświeższa wersję 

Edytowane przez Lonsen140
Opublikowano

Niestety u mnie tak samo od początku co jakiś czas wywala certyfikat widevine i zamiast L1 jest L3, a czasami w ogóle przestaje działać. Od pół roku nic się nie zmieniło w temacie. co kilka dni reset tabletu i netflixa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 30.12.2024 o 09:47, Sav Sinner napisał(a):

Ktoś coś w tym temacie ???? Coś się robi ???

Dodam że mi żada apkka stremingowa nie działa 

Zrób dokładnie to co w filmiku z postu powyżej, u mnie pomogło i do dziś działa.