Skocz do zawartości
  • 0

Nie mogę połączyć się z kontem xiaomi przez telefon

Pytanie

Opublikowano

Przyszedł właśnie do mnie pierwszy telefon z Xiaomi. Próbuję się zalogować na aktualnym koncie - nie da się. Próbuję utworzyć nowe konto - dzieje się to samo?

Co się dzieje?

Telefon wmawia mi że podaję niepoprawny numer telefonu. Działo się to na oryginalnym ROM Xiaomi jak i w polskim ROMie.

Podaję normalny 9 cyfrowy numer. To jakiś bug? W poprzednich wersjach ROM tego nie ma? Nie wiem o co chodzi. Pierwszy dzień i już problemy.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

SMS aktywacyjny poszedł normalnie? Jeżeli nie to zmień język tel. na ang, na tym języku załatw wszystkie sprawy związane z kontem Xiaomi, a następnie wróć do PL, powinno wszystko działać.

• 0
Opublikowano

Po wybraniu kierunkowego (Polska +48), wpisaniu numeru telefonu i hasła do konta - Dostaje powiadomienie o błędnie wpisanym numerze. Nie przechodzę do dalszej części logowania/rejestracji. Więc nie dostaję żadnego smsa.

• 0
Opublikowano

Po wybraniu kierunkowego (Polska +48), wpisaniu numeru telefonu i hasła do konta - Dostaje powiadomienie o błędnie wpisanym numerze. Nie przechodzę do dalszej części logowania/rejestracji. Więc nie dostaję żadnego smsa.

Spróbuj logowania adresem e-mail.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...