Dawid Bobola Opublikowano 30 Września 2024 Opublikowano 30 Września 2024 Witam..od 2 dni na Messenger zniknęły mi wiadomości nawet z przed kilku dni...mam puste czaty... Brak reakcji ze strony mety
Netoper Opublikowano 30 Września 2024 Opublikowano 30 Września 2024 Tutaj to nikt nie ma wpływu na Metę, od jakiegoś czasu wprowadzili dodatkowe szyfrowanie, i żeby zobaczyć historię to w ustawieniach Messngera (bodajże w prywatność i bezpieczeństwo) trzeba skonfigurować.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Dawid Bobola Opublikowano 30 Września 2024 Autor Opublikowano 30 Września 2024 Klikam tam ale jakoś nic nie działa w ustawieniach
Netoper Opublikowano 30 Września 2024 Opublikowano 30 Września 2024 Zaloguj się do msg przez przeglądarkę na kompie, jeśli dobrze pamiętam to wyskoczyło jakieś żądanie kodu i klikłem chyba jednorazowy kod i wtedy w aplikacji na fonie wyskoczył.Nie pamiętam szczegółów bo raz to robiłem jakoś pod koniec sierpnia.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Dawid Bobola Opublikowano 1 Października 2024 Autor Opublikowano 1 Października 2024 No właśnie niemam żadnego kodu ani pinu aby wprowadzić
Netoper Opublikowano 1 Października 2024 Opublikowano 1 Października 2024 Coś im się wyłożyło, u mnie wyskoczył problem, że jak chce zrobić udostępnienie posta z fejsa to u mnie pokazuje że niby wysłano ale ani u mnie ani u odbiorców nie ma śladu.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Dawid Bobola Opublikowano 1 Października 2024 Autor Opublikowano 1 Października 2024 Ani w aplikacji ani na kompie niemam opcji włączenia pamięci..ani pinu ani kodu..gdzie to zgłosić
Netoper Opublikowano 1 Października 2024 Opublikowano 1 Października 2024 Do producenta aplikacji/programu.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Dawid Bobola Opublikowano 2 Października 2024 Autor Opublikowano 2 Października 2024 Gdzie jest opcja aby zgłosić problem?bo nie mogę znaleźć
Netoper Opublikowano 2 Października 2024 Opublikowano 2 Października 2024 Messenger, trzy paski na górze po lewej stronie, zębatka i... zgłoś problem techniczny.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Dawid Bobola Opublikowano 2 Października 2024 Autor Opublikowano 2 Października 2024 Robiłem to 3 razy i cisza..a robiłem to 5 dni temu
Netoper Opublikowano 2 Października 2024 Opublikowano 2 Października 2024 No to puszczaj im codziennie, może w końcu coś odpiszą Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 2 Października 2024 Opublikowano 2 Października 2024 ja kiedyś tak walczyłem z T-Mobile jak był problem z ich apka ... najpierw w ogóle się nie odzywali ... po kilku próbach w końcu ktoś odpisał że nie umiem korzystać z telefonu ... potem było że to wina romu Xiaomi eu ... a potem wyszedł update apki i zaczęło działać jak należy 🙃 a rom telefon i nie znający się użytkownik zostali jak byli ... 🙃 taka to historia ...
Rekomendowane odpowiedzi