Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Września 2024 Opublikowano 11 Września 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla modelu Redmi Turbo 3 / POCO F6 (nazwa kodowa peridot). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_PERIDOT_OS1.0.16.0.UNPCNXM_14.zip/download ROM może być zainstalowany zarówno przez tryb Recovery (TWRP, o ile istnieje), jak i przez tryb Fastboot. Poradnik dot. instalacji tutaj: Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Piotr W Opublikowano 11 Września 2024 Opublikowano 11 Września 2024 (edytowane) Co mogę powiedzieć? Działa ... Changelog: september patch ... Mam wrażenie jakby animacje były wolniejsze i wszystko się wczytywało ,,dostojniej,, 🤣 Czy to jest normalne że w trybie nie przeszkadzać połączenia są wyciszone a smsy nie ? Edytowane 11 Września 2024 przez Piotr W
piotrtal Opublikowano 11 Września 2024 Opublikowano 11 Września 2024 2 godziny temu, Piotr W napisał(a): Co mogę powiedzieć? Działa ... Changelog: september patch ... Mam wrażenie jakby animacje były wolniejsze i wszystko się wczytywało ,,dostojniej,, 🤣 Czy to jest normalne że w trybie nie przeszkadzać połączenia są wyciszone a smsy nie ? Sprawdzisz proszę czy będą z Ci działać aplikacje bankowe i NFC? Masz poco f6?
Piotr W Opublikowano 12 Września 2024 Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) Nie byłem jeszcze w sklepie ale czemu miałoby nie działać. Edytowane 12 Września 2024 przez Piotr W
Pablo04 Opublikowano 13 Września 2024 Opublikowano 13 Września 2024 W dniu 12.09.2024 o 00:35, piotrtal napisał(a): Sprawdzisz proszę czy będą z Ci działać aplikacje bankowe i NFC? Masz poco f6? Działają aplikacje bankowe i NFC też. Jedynie baterii jakby szybciej ubywa.
Piotr W Opublikowano 13 Października 2024 Opublikowano 13 Października 2024 Z czego może wynikać rzecz taka że na innych romach opartych na hyperOS mam zdecydowanie niższą głośność systemu a w szczególności na słuchawkach w tym BT? Czy tu jest głośność zwiększona?
Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Października 2024 Autor Opublikowano 13 Października 2024 Ograniczenia regionalne dot. głośności są u nas wyłączone.
Rekomendowane odpowiedzi