Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla modelu Redmi Turbo 3 / POCO F6 (nazwa kodowa peridot). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_PERIDOT_OS1.0.15.0.UNPCNXM_14.zip/download ROM może być zainstalowany zarówno przez tryb Recovery (TWRP, o ile istnieje), jak i przez tryb Fastboot. Poradnik dot. instalacji tutaj: Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Piotr W Opublikowano 3 Września 2024 Opublikowano 3 Września 2024 O co chodzi z tą automatyczną jasnością? Zainstalowałem właśnie ten rom i jest za ciemno. Dużo ciemniej niż na oryginale global. To samo było na poco X5 pro ....
Netoper Opublikowano 3 Września 2024 Opublikowano 3 Września 2024 Pewnie o to chodzi że jest inaczej skalibrowane przez Xiaomi.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Piotr W Opublikowano 3 Września 2024 Opublikowano 3 Września 2024 Znaczy że co? W Chinach mają ciemniej ? Co jest jeszcze inaczej skalibrowane? Głośność ? Jakość zdjęć? Prędkość danych mobilnych ?
Netoper Opublikowano 3 Września 2024 Opublikowano 3 Września 2024 No musisz sam sprawdzić czy coś jeszcze inaczej skalibrowali.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi