Skocz do zawartości
  • 0

Problem z powiadomieniem aplikacji Zepp

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Uprzejmie proszę o pomoc z aplikacją Zepp. Korzystam z telefonu Samsung S23, w Zeppie mam podpiętą wagę Xiaomi oraz zegarek Amazfit Active Edge. Na górze na pasku systemowym cały czas wisi mi powiadomienie "Anazfit Active Edge uruchom urządzenie, aby zapewnić jego prawidłowe działanie". Nie mogę się tego pozbyć. Wszystko jest poprawnie połączone i sparowane. Po usunięciu powiadomienia to pojawia się od nowa. Całkowicie powiadomień nie mogę wyłączyć, gdyż wtedy nie da się zarządzać aplikacja. O co może chodzić. Dziękuję 

• Like 1

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
Cześć. Uprzejmie proszę o pomoc z aplikacją Zepp. Korzystam z telefonu Samsung S23, w Zeppie mam podpiętą wagę Xiaomi oraz zegarek Amazfit Active Edge. Na górze na pasku systemowym cały czas wisi mi powiadomienie "Anazfit Active Edge uruchom urządzenie, aby zapewnić jego prawidłowe działanie". Nie mogę się tego pozbyć. Wszystko jest poprawnie połączone i sparowane. Po usunięciu powiadomienia to pojawia się od nowa. Całkowicie powiadomień nie mogę wyłączyć, gdyż wtedy nie da się zarządzać aplikacja. O co może chodzić. Dziękuję 
Sprawdź w ustawieniach Zepp czy można włączyć/wyłączyć konkretne kategorie powiadomień.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Mam ten sam problem dla amazfit balance. Ciągle wisi powiadomienie: "uruchom urządzenie aby zapewnić jego prawidłowe działanie". Tez mam s21. Co do konkrernych kategorii połączeń to nie mogę tego znaleźć w app zep. Jest możliwość włączania powiadomień dla wskazanych aplikacji.

• Like 1
  • 0
Opublikowano
W dniu 25.08.2024 o 19:44, Arkadiusz Nowak napisał(a):

Mam ten sam problem dla amazfit balance. Ciągle wisi powiadomienie: "uruchom urządzenie aby zapewnić jego prawidłowe działanie". Tez mam s21. Co do konkrernych kategorii połączeń to nie mogę tego znaleźć w app zep. Jest możliwość włączania powiadomień dla wskazanych aplikacji.

Udało się rozwiązać problem? U mnie się pojawiło dziś. Aplikacja zainstalowana ponownie. Rozparowany i sparowany ponownie i nic

• 0
Opublikowano

Niestety ten problem nie dotyczy tylko Xiaomi ale ogólnie andka bo mam podobne komunikaty na pixelu (andek 15) wygląda to na błąd który jest powiązany z wersjami bluetooth v5 (1,2,3) na starszych zegarkach z starszymi wersjami bluetooth jest oki wręcz idealnie. 

Jak zegarek szaleje nie daje powiadomień warto wyłączyć i włączyć ponownie albo bluetooth albo zegarek albo klikając na niego w ustawieniach bluetooth aby wyłączyć i ponownie kliknąć aby go włączyć. 

• 0
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś znalazł rozwiązanie problemu?

Samsung Galaxy s23

Amazfit T_rex 3 i powiadomienia ciągle są.

Edit: rozwiązanie znalezione, przynajmniej dla Samsunga

Edytowane przez krainawilka
  • 0
Opublikowano
W dniu 1.03.2025 o 22:45, krainawilka napisał(a):

Czy ktoś znalazł rozwiązanie problemu?

Samsung Galaxy s23

Amazfit T_rex 3 i powiadomienia ciągle są.

Edit: rozwiązanie znalezione, przynajmniej dla Samsunga

Jak?

Zmieniłam telefon na nowszego Samsunga i doprowadza mnie to do szału... wszystko działa, a powiadomienie wyskakuje co chwilę:/