Jump to content

Zegarek Amazfit gts 3

Recommended Posts

Cześć. 

Zegarek posiadam 2 lata. Niestety zepsuł się... działa jedynie jak jest podłączony do ładowarki. Jak tylko odłączam to zegarek od razu się wyłącza... Ktoś wie jaka jest przyczyną i czy warto naprawiać?

Skoro pracuje tylko na zewnętrznym zasilaniu no to by oznaczało że coś jest nie ok z wewnętrznym zasilaniem, Może taśma niekontaktuje, może uszkodzenie ścieżki na płycie odpowiadającej za zasilanie, a może akumulator wyzionął ducha.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Cześć. 
Zegarek posiadam 2 lata. Niestety zepsuł się... działa jedynie jak jest podłączony do ładowarki. Jak tylko odłączam to zegarek od razu się wyłącza... Ktoś wie jaka jest przyczyną i czy warto naprawiać?
Jak dla mnie to bateria zdechła.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Cześć,

Mam identyczną sytuację jak Kamila - Amazfit GTS3, użytkuję 2 lata, działa tylko na ładowarce. Jeżeli bateria padła, czy to znaczy że zegarek do kosza? Oczywiście nigdzie nie znalazłam info, że te zegarki padają po 2 latach .... 

Bardzo proszę o odpowiedź :) Poradźcie co zrobić w takiej sytuacji?

Cześć,
Mam identyczną sytuację jak Kamila - Amazfit GTS3, użytkuję 2 lata, działa tylko na ładowarce. Jeżeli bateria padła, czy to znaczy że zegarek do kosza? Oczywiście nigdzie nie znalazłam info, że te zegarki padają po 2 latach .... 
Bardzo proszę o odpowiedź  Poradźcie co zrobić w takiej sytuacji?
Każda bateria wytrzymuje ileś cykli ładowania. Nawet jak serwis stwierdzi że da się wymienić baterię to nie wiem czy to będzie opłacalne.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1

Baterie niby są dostępne, jest też jakiś filmik jak się wymienia.
Trza brać pod uwagę że to są zamienniki i raczej i tak nie będą trzymały jak fabryczna, no i kwestia wymiany, próbować samemu (?) Czy jakiś serwis niezależny(?)
Bo serwis Xiaomi to się raczej nie bawi w takie rzeczy.
https://www.google.pl/search?q=amazfit+gts+3+battery+replacement&client=ms-opera-mobile&sca_esv=8555417468704b0c&channel=new&espv=1&ei=dIqjZrOFD8C0wPAP9bC60Ao&oq=GTS3+battery+replaceme&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIhZHVFMzIGJhdHRlcnkgcmVwbGFjZW1lKgIIADIGEAAYFhgeMgcQIRigARgKSNmLAVDfEljPXnACeACQAQCYAZ8CoAHDIKoBBjAuMTEuObgBAcgBAPgBAZgCEqAC1RrCAgoQABiwAxjWBBhHwgICECnCAggQABgWGAoYHsICBRAhGKABwgIIEAAYBRgNGB7CAggQABgIGA0YHsICBRAhGJ8FmAMAiAYBkAYIkgcHMi45LjYuMaAHtU8&sclient=mobile-gws-wiz-serp

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • Thanks 1