Kamila Zamaro Posted July 24 Share Posted July 24 Cześć. Zegarek posiadam 2 lata. Niestety zepsuł się... działa jedynie jak jest podłączony do ładowarki. Jak tylko odłączam to zegarek od razu się wyłącza... Ktoś wie jaka jest przyczyną i czy warto naprawiać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 24 Share Posted July 24 Skoro pracuje tylko na zewnętrznym zasilaniu no to by oznaczało że coś jest nie ok z wewnętrznym zasilaniem, Może taśma niekontaktuje, może uszkodzenie ścieżki na płycie odpowiadającej za zasilanie, a może akumulator wyzionął ducha.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted July 24 Share Posted July 24 Cześć. Zegarek posiadam 2 lata. Niestety zepsuł się... działa jedynie jak jest podłączony do ładowarki. Jak tylko odłączam to zegarek od razu się wyłącza... Ktoś wie jaka jest przyczyną i czy warto naprawiać?Jak dla mnie to bateria zdechła. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgorzata K Posted July 26 Share Posted July 26 Cześć, Mam identyczną sytuację jak Kamila - Amazfit GTS3, użytkuję 2 lata, działa tylko na ładowarce. Jeżeli bateria padła, czy to znaczy że zegarek do kosza? Oczywiście nigdzie nie znalazłam info, że te zegarki padają po 2 latach .... Bardzo proszę o odpowiedź Poradźcie co zrobić w takiej sytuacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted July 26 Share Posted July 26 Cześć, Mam identyczną sytuację jak Kamila - Amazfit GTS3, użytkuję 2 lata, działa tylko na ładowarce. Jeżeli bateria padła, czy to znaczy że zegarek do kosza? Oczywiście nigdzie nie znalazłam info, że te zegarki padają po 2 latach .... Bardzo proszę o odpowiedź Poradźcie co zrobić w takiej sytuacji?Każda bateria wytrzymuje ileś cykli ładowania. Nawet jak serwis stwierdzi że da się wymienić baterię to nie wiem czy to będzie opłacalne. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 26 Share Posted July 26 Baterie niby są dostępne, jest też jakiś filmik jak się wymienia.Trza brać pod uwagę że to są zamienniki i raczej i tak nie będą trzymały jak fabryczna, no i kwestia wymiany, próbować samemu (?) Czy jakiś serwis niezależny(?) Bo serwis Xiaomi to się raczej nie bawi w takie rzeczy.https://www.google.pl/search?q=amazfit+gts+3+battery+replacement&client=ms-opera-mobile&sca_esv=8555417468704b0c&channel=new&espv=1&ei=dIqjZrOFD8C0wPAP9bC60Ao&oq=GTS3+battery+replaceme&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIhZHVFMzIGJhdHRlcnkgcmVwbGFjZW1lKgIIADIGEAAYFhgeMgcQIRigARgKSNmLAVDfEljPXnACeACQAQCYAZ8CoAHDIKoBBjAuMTEuObgBAcgBAPgBAZgCEqAC1RrCAgoQABiwAxjWBBhHwgICECnCAggQABgWGAoYHsICBRAhGKABwgIIEAAYBRgNGB7CAggQABgIGA0YHsICBRAhGJ8FmAMAiAYBkAYIkgcHMi45LjYuMaAHtU8&sclient=mobile-gws-wiz-serpWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts