Skocz do zawartości
  • 0

Brak możliwości ustawienia dzwonka ogólnego/dzwonka kontaktu z zasobu swoich mp3

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witajcie.

Proszę o pomoc. Przerzuciłam się z Samsunga Galaxy S 7 (tak wiem bardzo stary) na POCO x 6 PRO no i niestety jestem zawiedziona bo zgrałam sobie na nowy telefon dzwonki w postaci mp3 i jak próbuję ustawić na dzwonek domyślny 1 piosenkę to niestety dzwoni mi jakiś systemowy. To samo się dzieje gdy ustawiam sobie dzwonki kontaktów. Nadal dzwoni jakiś dziwny dzwonek systemowy. Czy da radę to jakoś obejść? Bo już nie mam siły. Przywracałam telefon do ustawień fabrycznych ale to niestety nie pomogło. Mało tego to jeszcze nawet jak ustawiam dzwonek ogólny Poco czy inny z zasobu dzwonków Xiaomi, to też dzwoni ten dziwny o którym wspominam. 

Pomóżcie proszę ...

Edyta

Edytowane przez e1d9y8t6a

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

e1d9y8t6a   no przecież to proste, dzwonki, które Ci pasują wrzucasz do folderu Ringtones. Potem przechodzisz do folderu  Rringtones i tam masz Lokalne, Własne i Muzyka bodajże. Klikasz na dzwonki własne i tam masz te, które wrzuciłaś. Przyciskasz - gra. U góry masz literę V, że zatwierdzasz, klikasz i działa. I to wszystko.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Mam podobny problem na poco f6 z najnowszym globalem. Wszystkie dzwonki z aplikacji np. signal czy messenger działają bez problemu.

Kiedy dzwoni zwykły telefon, zamiast ustawionego dzwonka jest jakiś dziwny sygnał, którego nawet nie ma w dzwonkach systemowych taki.

To mój kolejny telefon od xiaomi, ale wcześniej takich kwiatków nie miałem. Pomóżcie.

Edytowane przez szlafencajt
  • 0
Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.07.2024 o 02:11, szlafencajt napisał(a):

Mam podobny problem na poco f6 z najnowszym globalem. Wszystkie dzwonki z aplikacji np. signal czy messenger działają bez problemu.

Kiedy dzwonki na telefon, zamiast ustawionego dzwonka jest jakiś dziwny sygnał, którego nawet nie ma w dzwonkach systemowych taki.

To mój kolejny telefon od xiaomi, ale wcześniej takich kwiatków nie miałem. Pomóżcie.

Wygląda na to, że mamy ten sam problem

Edytowane przez davidbxh
  • 0
Opublikowano

Ten sam problem. Dotarłem do etapu że mam ochotę walnąć nim o ścianę. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby tak prosta rzecz jak ustawienie dzwonka tak udziwnic.

• 0
Opublikowano

połowicznym rozwiązaniem problemu jest usunięcie kontaktu i stworzenie nowego bez ustawiania dzwonka. Minusem jest to, że będzie dzwonił domyślny, ale to i tak lepsze niż to wcześniejsze pierdzenie.