Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Redmi 13 pro 5g, od jakiegoś czasu nie wiedzieć czemu, nie mam możliwości odtwarzania video w zwolnionym tempie. W aplikacji aparatu wybieram video  zwolnione tempo. Zapisany plik ląduje w galerii z tymi małymi znaczkami, że jest to slow mo, ale po odpaleniu film leci z normalną prędkością. Nie mam też, tak jak było wcześniej, możliwości kliknięcia i wybrania strefy spowolnienia video. 🤷🙆IMG_20240623_072300.thumb.jpg.0266f52507e249728efb904749ac4f37.jpgIMG_20240623_072324.thumb.jpg.eb21fe0b0f00a10b492657346f16e694.jpgScreenshot_2024-06-23-07-07-32-933_com_miui.gallery.thumb.jpg.f360d486ce0ff839cb6252fbee93ff3a.jpg

Opublikowano

ja ostatnio tak miałem jak walczyłem z synchronizacja chmury Xiaomi z SMSami ... w debloat wywaliłem usługę SIM activation przy okazji z kilkudziesięcioma innymi usługami / procesami ... okazało się że jest do tego potrzebna ... choć z opisu wynikało raczej że to jakieś usługi na ich własnym podwórku ... ale poza tym nie narzekam 🙃 ja tiktokow nie oglądam - jadę po kolei opisy usług i won 🙃 ogólnie to polecam bo gra warta świeczki ... jest masa badziewia w systemie tak w chińskim (też Xiaomi eu) jak i pewnie w globalu - a może właśnie tam w szczególności ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam, mam podobny problem, Redmi note 13 pro+ 5G nie nagrywa filmów w slow motion , w galeri plik zapisany jako slow mo, ale odtwarza w normalnym tempie. Dodam, że tel. mam zaledwie 3 dni, wszystko śmiga jak należy, jestem mega zadowolony z zakupu. Proszę o pomoc.

Ok, wszystko działa, problemem było wyłączenie aplikacji Mi Wideo.

Edytowane przez Marcin Bober