Aneta Aneta Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Witam od około dwóch tygodni skanowania wyskakuje mi że zagrożone środowisko płatności. Aktualizacja systemowa nie chce się włączyć tzn. ledwo że się włączy to szybciutko sama się zamyka. Co zrobić żeby usunąć to zagrożenie???
Master Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 (edytowane) jaki masz system? tzn. wersję? global? Xiaomi eu? raczej chyba global ... tak wizualnie patrząc ... kiedyś na wcześniejszych wersjach romów Xiaomi eu też było to ostrzeżenie ale na którejś kolejnej wersji rozwojowej było to już poprawione i nie ma teraz tego alertu o nowej wersji i aktualizacji ... ogólnie to w niczym nie przeszkadza poza tym testem ... więc nie ma czym się przejmować ...🙃a usunąć to wrzucić aktualizacje systemu ... jeśli masz global i systemowy updater nic nie pokazuje zmień region na jakiś inny i sprawdź jeszcze raz ... jeśli nadal to będzie zawsze można spróbować wyczyścić dane apki panel sterowania ... ps. zakładam że z płatnościami nie ma problemów? bo byłoby to wspomniane przy opisie problemu ... Edytowane 26 Kwietnia 2024 przez Master
Aneta Aneta Opublikowano 1 Maja 2024 Autor Opublikowano 1 Maja 2024 Gdy chcę zaktualizować system wyrzuca mnie z powrotem z aktualizacji po czym pojawia się taki komunikat
Master Opublikowano 1 Maja 2024 Opublikowano 1 Maja 2024 możesz spróbować wyczyścić dane i cache apki updatera - może pomóc ...
Rekomendowane odpowiedzi