kajfasz96 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Witam, zakupiłem odkurzacz xiaomi robot vacuum x10 i mam problem z połączeniem go z domową siecią wifi, próby resetu robota jak i routera nie pomogły, sieć ma 2,4 g więc też się zgadza, nie posiada w nazwie żadnych znaków specjalnych tj _ / - lub polskich znaków, hasło podawane jest prawidłowe, protokół sieci ipv 4 więc też zgodny, hasło WPA2-PSK (AES) i nadal problem z połączeniem. Na innym telefonie tez sprawdzone ios mój to android. Tworząc router z telefonu robot łączy się od razu więc domyslam sie ze robot jest sprawny lecz nasuwa się pytanie co może jeszcze być nie tak w konfiguracji mojej sieci wifi. Dziękuję i proszę o odpowiedź co mógłbym sprawdzić jeszcze bądź zmienić. Pozdrawiam
ŁukaszD Opublikowano 23 Maja 2024 Opublikowano 23 Maja 2024 Witam, mam ten sam problem. Czy udało się Panu go rozwiązać? Pozdrawiam
kajfasz96 Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Opublikowano 27 Maja 2024 W dniu 23.05.2024 o 14:31, ŁukaszD napisał(a): Witam, mam ten sam problem. Czy udało się Panu go rozwiązać? Pozdrawiam Witam, nadal mam ten problem i nie znam rozwiązania
Rekomendowane odpowiedzi