Michał Markiewicz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Cześć, mam pytanie nie mogę poradzić sobie z ustawieniem budzika/alarmu. Dzwoni o godzinę za wcześnie - jakbym nie ustawił, to zawsze jest godzina przed czasem. Problem tymczasowo załatwiony poprzez ściągnięcie innej aplikacji budzik. Lecz psychicznie się z tym źle czuję, że nowy telefon a nie można korzystać z aplikacji systemowej. Prośba informacje gdzie leży problem.
Master Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 (edytowane) Godzinę temu, Michał Markiewicz napisał(a): Cześć, mam pytanie nie mogę poradzić sobie z ustawieniem budzika/alarmu. Dzwoni o godzinę za wcześnie - jakbym nie ustawił, to zawsze jest godzina przed czasem. Problem tymczasowo załatwiony poprzez ściągnięcie innej aplikacji budzik. Lecz psychicznie się z tym źle czuję, że nowy telefon a nie można korzystać z aplikacji systemowej. Prośba informacje gdzie leży problem. kurcze ... coś pamiętam że był już kiedyś podobny problem tu zgłaszany ... trzeba by poszukać w czeluściach forum ... tam chyba to było związane z ustawieniami czcionek czy wielkości - tak z pamięci pisze ... zaraz poszukam ... to gdzieś z rok temu chyba było ... to też może wynikać z jakimś problemem z synchronizacja między systemem a apka alarmu ... może pomóc wyczyszczenie danych apki zegara a następnie wyłączenie telefonu - nie restart tylko takie normalne ... potem włączenie i możliwe że to się zsynchronizuje ... ale głowy nie dam 🙃 spróbować można ... tu jeden z wątków w tym temacie ... https://miuipolska.pl/forum/topic/61141-budzik-dzwoni-godzinę-za-wcześnie/#comment-636221 a to co pisalem z czcionka to dotyczylo blokady budzika ... tez byl taki problem swego czasu ... tu jest o tym watek na rededit Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi